Internationaal Mandolinefestival / Internationales Mandolinenfestival

Beste muziekvrienden,

Op 18 en 19 maart a.s. vindt er in MFC de Grous (Heerstraat Centrum 38, 6171 HW Stein)  weer een groot Euregionaal Mandolinefestival plaats. Tijdens dit festival zijn er concerten, zijn er mandoline- en gitaarbouwers en bladmuziek en toebehoren  en wordt er een groot festivalorkest gevormd door de deelnemende orkesten en overige belangstellenden. Het orkest staat dit jaar onder leiding van Prof. Dieter Kreidler (D). Graag willen we iedereen uitnodigen om hieraan deel te nemen. Er wordt mooie, nieuwe muziek van Dieter Kreidler ingestudeerd en het zou natuurlijk fantastisch zijn als we met zijn allen een heel groot orkest kunnen vormen o.l.v. deze internationaal zeer bekende dirigent en componist! Er zijn geen kosten verbonden aan deelname!

INTERESSE?? Meer info kunt u vinden in de nieuwsbrief.

____

Liebe Musikfreunde,

Am 18. und 19. März findet im MFC de Grous (Heerstraat Centrum 38, 6171 HW Stein, NL) ein weiteres großes Euregionales Mandolinenfestival statt. Bei diesem Festival gibt es Konzerte, Ausstellungen von Mandolinen- und Gitarrenbauern, Noten und Zubehör.

Außerdem wird wieder ein großes Festivalorchester von den teilnehmenden Orchestern und anderen Interessierten gebildet. In diesem Jahr wird das Orchester von Prof. Dieter Kreidler (D) geleitet. Wir möchten Sie alle herzlich einladen teilzunehmen. Wunderschöne, neu komponierte Musik von Dieter Kreidler wird einstudiert, und es wäre natürlich fantastisch, wenn wir alle ein sehr großes Orchester unter der Leitung dieses international renommierten Dirigenten und Komponisten bilden könnten! Die Teilnahme ist kostenlos!

INTERESSIERT? Mehr Info im Newsletter.

Advertentie
Dit bericht werd geplaatst in Nieuws. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s